FEKTEKLUBBEN AFFEKT

> Her finner du oss
> Sportsfekting
> Lenker

FEKTEKLUBBEN AFFEKT trener

Styret består av
Daniel Billaud, PDIR
Lenka Leginova
Fredrik Luihn
Marius Bragli

post@affekt.no

Org. nr.: 912 428 605

VIPPS: 17535

Postadresse
Fekteklubben Affekt
v/ Marius Bragli
Jacob Aallsgt. 9c
0368 Oslo

Lukket Facebookgruppe

OM KLUBBEN FEKTEKLUBBEN AFFEKT

Fekteklubben Affekt er et tilbud til fektere i og utenfor Politidirektoratet. Klubben er utmerket for dem som har vært borte fra sporten en stund og for voksne mennesker som ønsker å fekte for første gang. Medlemmenes alder er stort sett mellom 25 og 45 år og nivået fordeler seg jevnt mellom de helt ukyndige og tidligere norgesmestere. Begge kjønn er representert.

Bilder fra NM 2010

TERMINLISTE

Se http://www.fekting.no

Treningstider og sted

Trening foregår på lørdager 15:00-17:00 og på tirsdager 19:00-21:00. Fektere fra andre klubber er hjertelig velkomne. Lørdagene er hovedsakelig beregnet til frifekting, mens vi på tirsdagene har en mer organisert grunntrening.

Treningssted: i Miljøverndepartementets gymsal på Akershus. Møt før klokken 19:00 i krysset Akersgaten/Rådhusgaten (ved Christiania Torg der Akersgaten slutter og trikken svinger for å kjøre mot Rådhusplassen - se kart) for felles inntreden på avlåst område.

Nybegynnertrening

Vi har ikke umiddelbare planer om å starte et nybegynnerkurs, men vi tar i mot nybegynnere og gir dem opplæring på individuell basis.

Fint om du melder fra til oss per e-post til post@affekt.no hvis du ønsker å delta, eller har spørsmål knyttet til treningen.
Du trenger vanlige treningsklær, men klubben holder fekteutstyret.